Corona

Aangezien er nog enorm veel onduidelijk heerst in verband met wat wel en niet mag, vatten we de actuele regels en maatregelen die we nemen, even samen.

Scouts en Gidsen Vlaanderen schrijft dat scoutsactiviteiten door mogen gaan in bubbels van maximum 50 personen. Vanaf zondag 6 september mogen alle leden dus naar de scouts komen. De leiding zal per tak de nodige voorzorgsmaatregelen nemen zodat alle richtlijnen nageleefd kunnen worden.

Voor de meest actuele richtlijnen verwijzen we naar de website van Scouts Retie. Op onze facebookpagina zullen er ook regelmatig updates verschijnen.

Zolang dat de huidige maatregelen van kracht blijven, zullen de wekelijkse activiteiten op zondag in dezelfde formule plaatsvinden. De jonggivers en givers starten om 13:30 uur en eindigen om 16:30. De kapoenen en welpen starten om 14:00 uur en eindigen in 17:00 uur. Op deze manier kunnen we bubbelvermenging het best tegengaan en alle groepen gescheiden houden.

We vragen dat ouders mondmaskers dragen bij contact met de leiding. Dat er onderling afstand gehouden wordt en dat er niet onnodig lang aan de ingang van de scouts gebleven wordt.

2dehandsverkoop zal plaatsvinden op zondag 6 september en zondag 4 oktober. Graag cash meenemen.
Kentekens kunnen online mee besteld worden tijdens de inschrijving. Wij zullen ervoor zorgen dat die de komende weken uitgedeeld worden.

Voor vragen zal er van elke tak enkele leiding klaar staan om deze te beantwoorden.
Voor vragen in verband met het online inschrijven, zullen 2 computergenies klaarstaan om jullie te helpen!

Stevige linker