Hier vind je de laatste regelgeving omtrent de Coronamaatregelen terug.

Vanaf maandag 1 februari mogen alle leeftijden terug naar de Scouts komen! Dit weliswaar in bubbels van maximum 10 leden (leiding exclusief).

We hebben met onze Scouts een Google Forms-inschrijvingsformulier gemaakt waarop je je kind kan inschrijven. Zo kunnen wij met de leiding op voorhand bubbeltjes maken per tak.

de link naar de google forms voor zaterdag en zondag 6 & 7 februari: https://docs.google.com/forms/d/17PgUfagmIUThRyNhEXW1ggcse1y-1df2bPdguqw27rM/edit?usp=drive_web

De deadline voor deze inschrijving zal wekelijks dinsdagavond zijn. Op deze manier kunnen we goed op het voorhand weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn en dus hoeveel bubbels er gemaakt moeten worden.
We zijn van plan de verschillende bubbels op verschillende locaties rondom het scoutslokaal te laten spelen. Op deze manier kan vermenging vermeden worden.
Om te zorgen dat iedere bubbel genoeg plaats heeft zullen we de activiteiten verdelen over het hele weekend. Jonggivers en givers zullen op zaterdag van 14u tot 17u Scouts hebben, kapoenen en welpen op zondag van 14u tot 17u.

Om 14u zal er telkens leiding klaarstaan om de leden meteen een kleur te geven en aan te duiden waar ze naartoe moeten gaan. Het is dus van belang dat u uw kind(eren) zo snel mogelijk afzet of oppikt zodat de aankomst en het vertrek vlot kunnen verlopen.

In de form dient er voor welpen en kapoenen ook ingevuld te worden naar welke school ze gaan. We gaan proberen de scholen zoveel mogelijk gescheiden te houden. Bij jonggivers en givers wordt er geen rekening mee gehouden.

Kinderen die +12jaar  zijn dragen steeds een mondmasker.

Stevige linker en blijf gezond,

Scouts Retie